Cum cumpăr?

Comandă online

Accesați categoriile de produse din meniul din stânga.

În momentul în care aţi găsit produsul dorit, introduceţi cantitatea dorită şi apăsaţi butonul Adaugă.

Produsul este adăugat în acea clipă în coşul de cumpărături. Puteţi repeta această operaţiune cu oricare alt produs din ofertă.

Accesând secţiunea Coş de cumpărături veţi putea vizualiza toate produsele selectate de către dvs. pentru cumpărare.

Din această pagină se pot modifica cantităţile dorite din fiecare produs în parte sau se poate renunţa la unele produse.

Când v-aţi decis asupra comenzii şi sunteţi sigur că nu mai trebuie modificate cantităţile sau produsele, pentru finalizarea comenzii e necesară autentificarea (dacă aveți cont) sau crearea unui cont, printr-un proces foarte simplu, în care introduceți informațiile necesare pentru livrarea comenzii.

Ulterior, urmați apoi paşii până la finalizarea comenzii.

Comandă telefonică

Sunați la 0744 524 871, de luni până vineri, în intervalul 9-17 și ne comunicați comanda, datele dvs. și adresa de livrare.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Cargus sau Poșta Română.

Costul transportului Pentru comenzi peste 150 lei, livrarea se face gratuit la adresa comunicată în comandă prin firma de curierat rapid Urgent Cargus.

Pentru comenzi sub 150 lei, produsele pot fi livrate prin firma de curierat rapid Urgent Cargus (cost livrare - 19 lei) sau pot fi ridicate de la sediul Pensiunea Anita, Str. Magnoliei nr. 7, 335500, Hațeg Jud. Hunedoara, de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

Returnarea produselor

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi etc.).

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile de la data primirii denunțării semnată în original împreună cu produsele refuzate la adresa Pensiunea Anita, Str. Magnoliei nr. 7, 335500, Hațeg, Jud. Hunedoara.