Despre noi

Binecuvantate de Dumnezeu dar din ce in ce mai putine sunt locurile in care chimicalele n-au ajuns niciodata.
Unul dintre ele este satul Mesteacan, comuna Rachitova,judetul Hunedoara.

Situat la 1000m altitudine, inconjurat de paduri de mesteacan si ciresi salbatici, datorita accesului dificil, a avut norocul sa nu fie colectivizat. Aici s-a facut agricultura dupa obiceiuri arhaice, transmise din generatie in generatie.

Pasunile, si fanetele, unde plantele medicinale si florile cresc in voie, hranite de ploi si mangaiate de un soare bland. Fructele au gustul si aroma de la “inceputuri” si n-au auzit de poluare si ingraseminte chimice.

Merii, perii, prunii, visinii, ciresii salbatici, piersicii ”de vie”,din soiuri vechi, mai putin productive te trimit cu gandul la o lume de ( basm) pastrata doar in astfel de locuri.

Aici am oranduit o mica ferma unde tot ce cultivam este 100% ecologic.

Compozitia solului, bogat in fier, zinc si magneziu, soarele bland, ploile curate si linistea locului permit plantelor si fructelor sa preia o mare diversitate de minerale si nutrienti necesare corpului in lupta cu stresul si agresiunile cotidianului.

Produsele pe care vi le oferim au cea mai importanta calitate: sunt naturale.

Intr-o lume in care se consuma din ce in ce mai mult alimente cu gust indoielnic sau pur si simplu fara gust, noi va invitam sa descoperiti gustul, savoarea si calitatea pe care doar natura, in generozitatea ein nemarginita ni le mai poate oferi.