Termeni și condiții

Ferma Mesteacăn

Compania care administrează site-ul www.produsebio.anitaresort.ro, numit în continuare „Ferma Mesteacăn” este SC ANITA RESORT SRL, cu sediul în Str. Magnoliei nr. 7, 335500, Hațeg, Jud. Hunedoara., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J20/1215/2009 și având Codul Unic de Înregistrare: 26325502.

produsebio.anitaresort.ro este o platformă de comandă pentru produsele realizate după metode tradiționale la Ferma Mesteacăn.

Efectuarea unei comenzi pe produsebio.anitaresort.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din această pagină.

Comanda pe site

În momentul în care ați găsit produsul dorit, introduceți cantitatea dorită și apăsați butonul Adaugă.

Produsul este adăugat în acea clipă în coșul de cumpărături. Puteți repeta această operațiune cu oricare alt produs din ofertă.

Accesând totalul din secțiunea Coș de cumpărături veți putea vizualiza toate produsele selectate de către dvs. pentru cumpărare.

Din această pagină se pot modifica cantitățile dorite din fiecare produs în parte sau se poate renunța la unele produse.

Când v-ați decis asupra comenzii și sunteți sigur că nu mai trebuie modificate cantitățile sau produsele, urmați pașii până la finalizarea comenzii.

Descrierea produselor

Toate produsele afișate pe site-ul produsebio.anitaresort.ro sunt însoțite de o scurtă descriere ce cuprinde informații generale referitoare la caracteristicile acestora, mod de utilizare și ingredientele conținute. Imaginile care sunt prezentate pe produsebio.anitaresort.ro sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi ușor de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul ș.a.

Prețul

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte. Toate prețurile prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și conțin TVA (19%).

Ferma Mesteacăn va putea desfășura orice și oricând campanii promoționale referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Ferma Mesteacăne și vor fi făcute cunoscute utilizatorilor și potențialilor clienți prin mijloace publicitare considerate oportune.

Modalități de plată

Plata se va face în numerar la livrarea produselor prin curier sau la sediul Pensiunea Anita, Str. Magnoliei nr. 7, 335500, Hațeg Jud. Hunedoara, de luni până vineri, în intervalul orar 9-17. (ramburs)

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Cargus sau Poșta Română.

Costul transportului Pentru comenzi peste 150 lei, livrarea se face gratuit la adresa comunicată în comandă prin firma de curierat rapid Urgent Cargus.

Pentru comenzi sub 150 lei, produsele pot fi livrate prin firma de curierat rapid Urgent Cargus (cost livrare - 19 lei) sau pot fi ridicate de la sediul Pensiunea Anita, Str. Magnoliei nr. 7, 335500, Hațeg Jud. Hunedoara, de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

Returnarea produselor

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi etc.).

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile de la data primirii denunțării semnată în original împreună cu produsele refuzate la adresa Pensiunea Anita, Str. Magnoliei nr. 7, 335500, Hațeg, Jud. Hunedoara.